Фирма ТЕК ЕЛЕКТРОНИКС е създадена през 1997г. Основната ни дейност е свързана с продажба, сервиз и консумативи на касови апарати, електронни везни, компютърни системи, баркод принтери, баркод скенери, системи за видеонаблюдение и охрана на стоки в градовете София, Пловдив, Бургас, Слънчев Бряг, Раковски, Девин и Доспат.

 
 

ТЕК ЕЛЕКТРОНИКС  предлага софтуерeн продукт "CITY Software" за управление на складове, магазини, ресторанти, хотели, автомивки, златарски ателиета и др. Софтуерния продукт "CITY Software" е развиван през последните осем години, в непрекъсната комуникация с нашите клиенти и според техните изисквания. 
Фирмата се занимава с проектиране,  изграждане и оборудване на цялостни системи за търговските обекти. Предлагаме обучение, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

"CITY Software" - е в списъка със СУПТО на НАП с номер 25 / 18.02.2019 г. - одобрен по новите изисквания на нареднба Н-18 / 2019г.
                                                                 

През последните години все повече фирми и частни клиенти се възползват от нашите услуги за наблюдение на техните офиси, магазини и домове чрез системите за видеонаблюдение.
ТЕК ЕЛЕКТРОНИКС  Ви предлага пълна гама техника, системи и решения за видео контрол, контрол на достъпа, сигурност в хотели и жилища, алармени системи, аларми за дома, компютри и компютърни мрежи за нуждите на различни видове клиенти. Фирмата предлага техника и системи на водещи производители в тези сфери. Предлаганите от нас продукти са с високо качество на разумни цени. Фирмата предлага комплексно проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове системи.
Професионалните системи на  ТЕК ЕЛЕКТРОНИКС  за видеонаблюдение предоставят на клиентите ни спокойствие и сигурност.
 

ТЕК ЕЛЕКТРОНИКС е дългогодишен партньор и официален представител на :
 

Фирмата е лицензиран фискален център на "Дейзи Технолоджи" и сервиз на всички фискални устройства лицензирани в България.

Фискални памети на касови апарати може да сменяте в офисите ни в гр.Пловдив и гр.Бургас.

 
Касови апарати Пловдив :  
бул. Руски 77       тел. 032 65 39 34 
бул. Източен 46    тел. 032 62 22 25
 
Касови апарати София :   
бул.Евл. и Хр. Георгиеви 31    тел. 0884 65 30 13
 
Касови апарати Бургас :      
ул. Булаир 20А     тел. 056 95 03 02

Касови апарати Раковски : 
ул. Христо Ботев 42  тел. 0885 03 27 20

Касови апарати Девин :     
ул. В.Търново 8    тел. 0898 72 11 36